Want your
own Fotopage?








 
Family Mhd Faizul FotoPage

By: Mhd Faizul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Aug-2009 01:59 Email | Share | | Bookmark
Balik Rompin Ogos 2009

Lama tak balik rompin, nk puasa ni balik la kejap, lagi pun aliya rindu kat atok dia, seronok la masing2 berkejar2 dengan aliya, mak ngah dengan mak yang pun sekali.

Tok kie suka bercucuk tanam, best... tanam cili, terung, kailan, banyak lagi la.

--
abah aliya



Aliya dengan mak yang


Suka.. nak jumpa tok kie


Muka Notti


Aliya sibuk nak tolong abahnyer.


Baru sampai, ngan pak yang.


Suka la dia tu.


Mak ngah posing depan umah kg.


Ni la rumah tok kie aliya.


Tok kie siram pokok sayur, mak yang sibuk belakang tu ambil gambar.


Ni la cili nyer


Mak yang nak tanam pokok apa tu.


Sibuk la nak ambil gambar.. ermm


Ni buah pisang seri mersing, besauuu ooo..


Saturday, 27-Jun-2009 07:24 Email | Share | | Bookmark
Makan2 BBQ Jun 2009

Salam..

Kami buat makan2 adik beradik, bakar ayam, ikan, udang, kerang, nasi goreng, salad dan banyak lagi. Nyam nyam sedapnyer, aliya suka sangat makan peha ayam, sampai habis digegetnyer. Seronok2 jer.


--
Abah Aliya


Mak ngah ngan mak yang suka kacau telatah aliya.


Menu kami.. nyam nyam


Bakar ayam ngan ikan


Menu2 lain


Salad sayur.. mama aliya buat


Salad kentang.. abah aliya buat


Buah mangga


Nasi goreng.. mak yang ngan mak ngah buat


Nasi goreng.. mak yang ngan mak ngah buat


Banyak menu.. heheh


Mama suap aliya makan


Pak yang rajin bakar2 ikan.. org kuat ni. Mak ngah dok kira kerang... hehehe


Sedapnyer..


Aliya makan peha ayam


Mak yang ngan aliya


Aliya ngan mak yang makan udang mentah.. macam chi chi


Tuesday, 9-Jun-2009 04:49 Email | Share | | Bookmark
Aliya makan kek coklat

Salam..

Jiran depan rumah ada bagi kek coklat, suka la si aliya ni makan, punya syok sangat makan bukan kira apa, sedap katakan.

--
abah aliya


Aliya makan kek coklat


Abah.. tengok la saya


Sedap la abah


Nak lagi..


Abah.. tengok la saya


Abah.. tengok la saya


Aliya tak buat.. ni mama yg buat.


Macam chie chie


Saturday, 6-Jun-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung Rompin Jumpa Tok Kie

Salam..

Aliya balik kampung rompin jumpa tok kie, lama tak jumpa tok kie, mak ngah, mak yang, abah ngan mama pun ada. lagi pun ada kenduri kawin kat rumah pakcik yusuf, dekat dengan rumah tok kie aliya, so kami semua pi la kenduri kat sana sekali.

--
abah aliya


Telatah aliya naik donal duck kat Ulu Bendul


Best balik kg pahang


Heee... jumpa tok kie


Tok kie kesayangan saya


Lagi la


Semua ada


Ngan mak yang


Jalan2 Pantai Hiburan


Abah.. jom la naik kuda


Ngan abah saya


Kat tepi pantai la


Eh.. Abah ngan mama la


Ni la tok kie saya


Tok kie.. saya dah pandai jalan la tok kie


Abah, mama dan tok kie saya


Tok kie semua, abah pun ada


Amek gambar ngan tok kie


Yiee.. haa.. syokk


Waa.. taaa


Mak ngah.. tolong pegang saya


Best naik ni


Sunday, 24-May-2009 02:43 Email | Share | | Bookmark
Aliya Mandi Pool Kat Rumah Opah

Salam..

Opahnyer teringin nak tgk cucunyer mandi pool, so hari tu kami pergi la Tesco Extra Shah Alam mencari peralatan apa yang patut.

Petang sikit, apa lagi.. main air time.. suka la aliya duk berkubang dlm pool yang opahnyer beli tu, terima kasih opah. Sampai kecut tangan ngan kaki si aliya tu, apa pun best la kami beranak tgk gelagat si aliya tu.


--
abah aliya


















[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net